1 Created with Sketch.

Isy Schoolnieuws

Onze school werkt met het programma Isy Schoolnieuws. D.m.v. dit programma wordt u via uw mail op de hoogte gehouden van nieuws voor uw kind, mededelingen, brieven en uitnodigingen voor oudergesprekken. Er gaan dus minder papieren brieven mee naar huis.

Inschrijven is dus belangrijk, anders mist u informatie van school.

De website van De Omnibus wordt minder vaak bijgewerkt, omdat actueel nieuws via Isy wordt gemeld.

 

Iedere leerling van onze school ontvangt bij aanvang van zijn/haar schoolloopbaan een brief, met daarin een persoonlijke inlogcode voor de ouder(s)/verzorger(s). In deze brief staat beschreven hoe u zich kan inschrijven voor Isy Schoolnieuws.

Als er een mededeling is voor één bepaalde groep, zullen alleen de ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit die groep een bericht krijgen. Zo kan een leerkracht een korte mededeling of oproep doen.

 

Om deze informatie te ontvangen, is het noodzakelijk dat u zich eenmalig registreert op : https://de-omnibus-com.isy-school.nl/login

Indien gewenst (denk bijvoorbeeld aan gescheiden ouders) kan de unieke leerling code door meerdere ontvangers gebruikt worden. Doorloop dan alle stappen opnieuw met telkens het gewenste emailadres en gebruik dezelfde registratiecodes.

 

Belangrijk: de verantwoordelijkheid voor het ontvangen van nieuws ligt bij de ouders. Zorg ervoor dat bij gescheiden ouders, beide ouders zich registreren. Als u geen code heeft, kunt u dit kenbaar maken bij de administratie. De ICT-er zal dan binnen een paar dagen een nieuwe brief klaarleggen met daarin de registratiecode.